Hvilken kaffe ristning?

Hvilken kaffe ristning?

Jeg rister ‘omni’; det vil sige, at kaffen ristes således, at den kan bruges til både filter og espresso. 

Omni rist sætter kaffebønnens oprindelse i fokus frem for risteprofilen og bryggemetoden. Jeg synes, at kaffebønnen fortjener den omhu og respekt, som den også er dyrket med. 

Omni rist er en simpel og alsidig ristemetode, der tilgodeser den enkelte bønnes potentiale. 

Mine risteprofiler designer jeg ud fra kaffens potentiale, terroir og oprindelse, så smagsnuancer og aroma bedst kommer til sin ret. En omni-rist sikrer mindre spild og gør det nemmere for dig at vælge din favorit bønne. Du behøver ikke vælge mellem ‘espresso rist’ og ‘filter rist’, afhængig af hvordan du brygger din kaffe. Du kan derimod gå efter de smagsnuancer, du bedst kan lide. Samtidig giver det dig mulighed for at udforske forskellige bryggemetoder med samme bønne uden at gå på kompromis med smagen.

Mere viden

Tilbage til blog